در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده ۲ روز هست خودروی خودم رو فروختم و تعویض پلاک انجام شده و سند هم زدیم.۸ سال تخفیف بیمه بدنه داشتم که متاسفانه اشتباها در قولنامه نوشته شده و همراه مدارک به خریدار دادم.

الان هم که بهش میگم بیمه بدنه برای شخص هست و نباید به شما میدادم قبول نمیکند و بیمه را نمیدهد.
میخواهم تخفیف بیمه بدنه را به خودروی مادرم انتقال دهم
کاری میتوانم انجام بدم؟
مگر بیمه بدنه فقط قابل انتقال به اقوام درجه ۱ نیست؟
بدون رضایت من و به صرف قولنامه و برگه بیمه بدنه میتواند کاری کند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
سلام
دوست عزیز
نگران نباشید اون شخص هم نمیتواند از ان استفاده کند
بیمه نامه بدنه   به دوصورت  قابل  ابطال  یا انتقال میباشد
۱ فسخ بیمه نامه  به صورت  روز شمار :
که  شما همان روز  باید یک خودرو جدید که بنام شما  یا همسرتان باشد معرفی نمایید  که تخفیف اعمال شود ( مادر ،پدر،خواهر ...) خیر
۲ فسخ کوتاح مدت
که بیمه نامه باطل شده  الباقی مبلغی که مانده از روز بیمه به شما پرداخت خواهد شد
و شما ۸ ما تا۱ سال( در بیمه آسیا) فرصت دارید ماشین جدید معرفی نمایید  که تخفیف را برای شما اعمال نمایند.
موفق و پر روزی باشید .