در دیه و بیمه خودرو توسط (29,220 امتیاز)
با سلام.... در صورتیکه خودرویی بیمه بدنه داشته باشد و در مدت اعتباربیمه نامه، مالکیت خودرو تغییر یابد مالک جدید میتواند از بیمه بدنه استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

درود..... بر اساس شرایط عمومی بیمه نامه بدنه اتومبیل (که درزمان خرید هر نوع بیمه نامه ای این شرایط پیوست بیمه نامه میگردد) موضوع ماده 18 بیان میکند : درصورت انتقال مالکیت موضوع بیمه به هر یک از انحاء قانونی، بیمه گذار میتواند بیمه نامه را فسخ و حق بیمه ایام باقیمانده را اخذ نماید؛ در صورت عدم فسخ بیمه نامه ، چنانچه مالک جدید به تعهدات بیمه گذار در مقابل بیمه گر عمل نماید، بیمه گر در قبال مالک جدید نیز متعهد خواهد بود.

البته در صورت انتقال مالکیت پس از وقوع حادثه بیمه گر هیچگونه مسئولیتی در مقابل مالک جدید نخواهد داشت.