در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید
   بنده از یک شرکت لیزینگی یه خودرو شرایطی با  اقساط سه ساله برداشتم که به اجبار خودرو رو سه ساله بیمه بدنه کردند و هزینه بیمه رو در اقساط لحاظ کردن .میخواستم بدونم من اگر بخوام مثلا بعد از  سه ماه به طور کامل اقساط رو تسویه کنم و از بیمه بدنه هم تو این سه ماه استفاده نکنم می تونم بعد از تسویه بیمه بدنه رو فسخ کنم و به اندازه 33ماه بعدی پولم رو پس بگیرم؟    خیلی ممنون.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... شرکتهای لیزینگی برای حفظ منافع خود در مورد خودرو در موارد تصادف یا سرقت کلی کلیه خودروهای خود را با بیمه بدنه و با ذینع بودن خودشان بفروش میرسانند.

لذا در صورت تسویه کامل بدهی خود در خصوص خودرو و انتقال کامل مالکیت شما میتوانید بیمه نامه را فسخ کرده و یا زمان آن را کاهش دهید.