در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
بنده قصد خرید خودرویی دارم که ۸سال بیمه بدنه با تخفیف کامل داره!
میخواستم بدونم فروشنده میتونه بیمه بدنه رو به اسم من انتقال بده یا نه؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
بله میتواند اگر تخفیف عدم خسارت نداشه باشد  درغیر اینصورت  بیمه گذار اول  باید تمام تخفیف های عدم خسارت را پرداخت کند. یا تا ۳ سال تخفیف عدم خسارت را به هسر و فرزندان میتواند بدهد.
کلا به نفع شماست که خودتان یه بیمه نامه خرید ی نمائید . البته اگر جزو خانواده درجه یک نیستد