در مفاصا حساب بیمه توسط
با سلام
میخواستم بدونم اجاره فضای تبلیغاتی مثل بیلبورد و تابلو  و... در قرار دادهای پیمانکاری شامل بیمه می شود. و می بایست بیمه از پیمانمکار کسر گردد.
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

اگر قرارداد فقط اجاره باشد که فعالیتی در محل اجاره انجام نمیشود که بخواد شامل بیمه و مفاصا حساب بیمه باشد.

ولی اگر در قرارداد مسئولیت نگه داری یا روشنایی و .... تابلو برعهده پیمانکار باشد پس باید نفراتی داشته باشد که این کارهارو انجام بدند و شامل بیمه و مفاصا حساب بیمه میشود.