در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام اگر کارفرما از قراداد یا فاکتورهای هزینه 5 درصد سپرده کسر کند و پیمانکار مفاصا ارائه ندهد و کارفرما مبلغ 5 در صد را در موعد مقرر به حساب سازمان واریز کند.

 آیا در حسابرسی بیمه ای مجدد مشمول پرداخت مابه التفاوت حق بیمه یا جرائم متعلقه میشود ؟؟؟ ایا این موضوع دارای بخشنامه خاصی میباشد؟؟؟
ایا قرارداد اجاره فضا تبلیغاتی در مجتمع ها مشمول کسر بیمه می شود؟؟؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

طبق ماده 38 شما موظف هستید از پسمانکارتون مفاصا حساب بیمه بگیرید و در صورتی که برای اون قرارداد مفاصا حساب نداشته باشید اول از همه اگر قرارداد را به شعبه بیمه ارسال کرده باشید خود شعبه اعلام بدهی میکند و ÷یمانکار باید پرداخت کند و درصورتی که پرداخت نکند میاد سراغ شما و اگر قرارداد به شعبه ارائه نشده باشد در حسابرسی دفاتر شما ایراد میگیرند و ضریب می زنند و جریمه محاسبه می کنند براتون.(ماده 38 وظایف کارفرایان )

قرارداد اجاره فضای تبلیغاتی در صورتی که تعمیرات و نگهداری یا هرکاری که نیروی انسانی یا نیروی ماشینی درگیرش باشد مشمول بیمه می شود.