در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (120 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

بنده با ماشین شخصی خودم در یک شرکت کار رانندگی میکنم. ولی شرکت به جای قرارداد کار، قرارداد اجاره با من نوشت. مبلغ قرارداد هم یک میلیون و دویست هزار تومن و 3درصد هم مالیات از آن کسر میشود.با اینکه خودم هم دراین شرکت با ماشین خودم با این مبلغ ناچیز،کار میکنم، گفتند چون قرارداد اجاره هست بیمه هم نمیکنیم:

1-میخواستم ببینم آیا نباید مرا بیمه کنند؟

2-درصورت بروز اتفاقی برای بنده در حین کار،من که هیچ بیمه ای ندارم. آیا کارفرما مسئول نیست؟

3-میتوانم برای بیمه نکردنم شکایت کنم و آنها را ملزم به بیمه کردنم بکنم؟

4-در مورد نوع نوشتن قرارداد ، آیا کارفرما، تخلفی مرتکب شده است؟ نوشتن به صورت اجاره، به کارگیری خودم و ماشینم با این مبلغ، بیمه نکردن بنده؟

ببخشید که طولانی شد. خیلی ممنون که وقت میذارید. با تشکر
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.افرادی که باوسیله نقلیه خودشان کار میکنند،مشمول قوانین کار نمی باشند.که به تبع آن از مزایای مندرج در قانون کار نیز محروم هستند.