در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (120 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

بنده با ماشین شخصی خودم در یک شرکت کار رانندگی میکنم. ولی شرکت به جای قرارداد کار، قرارداد اجاره با من نوشت. مبلغ قرارداد هم یک میلیون و دویست هزار تومن و 3درصد هم مالیات از آن کسر میشود.با اینکه خودم هم درین شرکت با ماشین خودم با این مبلغ ناچیز،کار میکنم، گفتند چون قرارداد اجاره هست بیمه هم نمیکنیم:

در مورد نوع نوشتن قرارداد ، آیا کارفرما، تخلفی مرتکب شده است؟ نوشتن به صورت اجاره، به کارگیری خودم و ماشینم با این مبلغ، بیمه نکردن بنده؟

خیلی ممنون که وقت میذارید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه شماباوسیله نقلیه خویش در شرکت کار میکنید،مشمول قوانین کارگری وکارفرمایی نمی شوید.که به تبع مزایای مندرج در قانون کارمن جمله واریزحق بیمه به شماتعلق نمیگیرد.مگر انکه با کارفرمابه توافق رسیده باشید.