در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
با سلام.بنده کارگر کارخانه بودم و جدیدا بازنشسته شده ام .

آیا امکان اینکه بتوانم در یک شرکت خصوصی که مشمول قانون کار و قوانین تامین اجتماعی میباشد با عقد قرارداد و به عنوان پیمانکار مشغول به کار شوم وجود دارد و منع قانونی وجود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شما بعنوان کارفرما باشید بعد از بازنشستگی هیچگونه ایرادی ندارد اما اگر بخواهید بعنوان کارگر مشغول بشید چنانچه بازرس بیمه تایید کند که شما شاغل هستید ودر لیست بازرسی اسم شما را بنویسد مستمری شما قطع میشود وبراساس حق بیمه جدید که واریز کنید بازنشسته میشوید