در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام؛سوالی داشتم من در سن 26 سالگی،اگر ماهی 200 تومان بیمه خویش فرما پرداخت کنم؛بعد از 30 سال چقدر مستمری دریافت میکنم؟

فرمول محاسباتی چیست؟
این محاسبه را صرفا جهت مقایسه بیمه تامین اجتماعی و بیمه عمر میخواستم بدانم
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در بیمه تامین اجتماعی خویش فرما، شما تعیین کننده مبلغ حق بیمه نیستید. هر مبلغی رو سازمان براتون در نظر بگیره باید واریز کنید. و بعد از 30 سال بهتون حقوق پایه اداره کار تعلق میگیره.

در مقایسه با بیمه های عمر و بازنشستگی که شرکت های بیمه ارائه میدهند، شما حق انتخاب حق بیمه رو دارید. امکان بازنشستگی پیش از موعد دارید و همزمان پوشش های بیمه ای دیگه ای رو هم میتونید اخذ کنید.

پیشنهاد میکنم برای مشاوره رایگان تماس بگیرید.

پایدار باشیدبیمه عمر بهتر است یا  تامین اجتماعی  یا حساب بانکی؟