در بیمه بیکاری توسط
1 پاسخ
توسط
استفاده از بیمه بیکاری در طول سابقه تاثیری در مبلغ  مستمری ندارد!

اگر مقرری بیکاری در دو سال آخر بیمه پردازی بیمه شده واقع شود موجب کاهش مبلغ مستمری می شود.

به عبارت دیگر: پاداشی برای عدم استفاده از مقرری بیمه بیکاری وجود ندارد!
سوال شده بهمن 16, 2022 در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن اسفند 31, 2022 توسط
آیا عدم استفاده از بیمه بیکاری در تکمیل کسری سابقه بیمه برای بازنشستگی تاثیر دارد ؟