در بیمه بیکاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و عرض خسته نباشید.من مدت هفت ساله تو یکی از قسمتهای پالایشگاه آبادان مشغول کار بودم و هرسال پیمانکار با تعویض شدنش قرار داد جدید امضا میکردیم.حالا قرار داد پیمانکار قبلیمون تمام شده و با پیمانکار جدید قرار داد بستیم ولی پیمانکارمون گفته این مقدار نیرو رو نمیتونم ساپورت کنم و ریزش نیرو داریم من و یکی دوتا از دوستام اخراج شدیم میخوام بدونم بیمه بیکاری شامل حالمون میشه با توجه به اینکه از قرار داد جدید پیمانکار تقریبا یک ماه گذشته.تو این هشت سالم به صورت مرتب و دائم سر کار بودیم.ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

  سلام. می تونید متن زیر رو بخونید و اگه به جواب نرسید، همینجا سوال تون رو مطرح کنید

شرایط بیمه بیکاری