در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
همسرم در حین سزارین با قصور تیم پزشکی دچار عوارض شدیدی شد، که پس از شکایت، فنی بیمارستان صد در صد مقصر و میزان دیه ۱۵۴درصد تعیین شد.

آیا هزینه های درمان ایشان که تا بحال حدود دویست میلیون شده و باز ادامه دارد را علاوه بر دیه می توان از بیمارستان مطالبه نمود یا نه؟
آیا دیه ای بابت عمل های بعدی هم می توان اضافه نمود؟
بابت خسارت های روحی در عدم توانایی نگهداری فرزندان می توان دادخواست حقوقی تنظیم نمود؟
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
بله در صورت قصور تيم پزشكى و ثابت نمودن ان ميتوان علاوه بر ديه هزينه درماني ان را نيز مطالبه نمود