در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

ممنون از سایت خوبتون

مادر بنده شش ماه قبل حین عبور از خیابان با یه پراید  تاکسی تصادف کرد و مصدوم شد

حالا مراحل پزشکی قانونی تموم شده و ۹۰ درصد دیه نوشته شده و منتظر تایید دادگاه هستیم تا بیمه راننده که بیمه البرز هست پرداختش کنه

ولی طی این مدت حدود ۱۰۰ میلیون تومان هزینه درمان و جراحی و پروتز شده که تو بیمارستان خصوصی و از جیب خودمون پرداخت شده(مابه التفاوت بخش دولتی و خصوصی از بیمارستان پس گرفته شد که البته مقدار ناچیزی بود

حالا سوال من اینه که بیمه فرد خاطی مسئولیتی رو در قبال هزینه های درمان، آمبولانس و سایر هزینه های جاری که به دنبال تصادف بوجود اومدن(مثل سفرهای مکرر درمانی) به عهده میکیره یا فقط دیه رو پرداخت میکنه؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

نظر به اینکه هزینه های بیمارستانی تصادفات رایگانه و اگر نیاز به اعزام به بیمارستان یا جای دیگری باش باید خود بیمارستان اقدام کنه و حتی اگر به بیمارستان خصوصی فرستاده بشه باید رایگن باشه اما اگر خود زیاندیده از بیمارستان دولتی تقاضای ترخیص کنه و بره بیمارستان خصوصی مثل یه بیمار معمولی میشه پس خسارتی که شرکت بیمه پرداخت میکنه تنها مبلغ دیه هستش