در دیه و بیمه خودرو توسط
خدمت شما عرض کنم من یک سال پیش تصادف کردم یعنی ماشین بهم زده الان زانوم از بین رفته  دکتر میگه مفصل مصنوی از نو هینچ بزارن چون تاندوم های و تاندوم صلیبی هم از بین رفته.و عصبهای پام هم دچار آسیب شده حالا میخواستم ببینم الان پرونده پزشک قانونی ببندم. از نظر دیه بهتر واسم تا یک سال دیکه مفصل گذاشته شود بعد پرونده ببندم و اینکه چقدر دیه به من تعلق میگیره ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

قطعا باید بگذارید درمان شما کامل گردد تا بعد نظریه پزشکی قانونی را دریافت نمایید چرا که درصورت عدم دریافت نظریه قطعی که در صورت نقص بیست درصد دیه همان عضو تفاوت دیه خواهد بود ارش جراحی نیز در رای آورده نخواهد شد ضمنا عوارض احتمالی آتی نیز تحت پوشش نخواهد بود

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه