در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
باسلام.بینی بنده در تصادف با موتور شکسته شد و تحت عمل بیهوشی جا اندازی شد که اخر هم کامل صاف نشده و کج هست که یکمی راه تنفس رو هم تنگ کرده.یکی از سواراخ های بینی هم کوچکتر شده.آیا نظریه پزشکی قانونی که۴٪دیه کامل است درسته؟چه موقع باید به این مپضوع اعتراض کنم.ممنون از همراهی خوب شما.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دیه شکستگی بینی یک دهم دیه کامل می باشد و درصورتی ک کمتر از این میزان برای شما زده باشن امکان اعتراض برای شما وجود دارد اما به احتمال زیاد پزشکی قانونی ارش کج شدن بینی رو برای شما زده نه دیه