در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
حدود 2 ماه پیش یک کامیونت که با دنده عقب رانندگی میکرد با من تصادف کرد افسر هم در محل تصادف، واقعه رو با بیسیم اعلام کرد ولی چون خود راننده مقصر (کامیونت)، قبول داشت که مقصره ولی من تا امروز نتوانستم به بیمه برم. حالا که با مقصر تماس گرفتم میگه، از شما خبری نشد من هم رفتم بیمه و اعلام سرقت بیمه نامه (که پیش منه) رو کردم و بیمه نامه برام صادر کردن. حالا هم به من ربطی نداره و خسارت ماشینت رو از جیبت بده.
حالا با اینکه بیمه نامه ثابت و معتبر مقصر پیش منه باید چکار کنم؟
قبلا از راهنمای شما متشکرم
1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام
شما با در دست داشتن بیمه نامه مقصر حادثه و ما بقی مدارکی که از دادگاه اخذ نموده اید به مرکز خسارت شرکت بیمه مقصر حادثه مراجعه نمایید و تشکیل پرونده دهید.
کارشناسان مراکز خسارت روند تشکیل پرونده شما را طی خواهند کرد.