در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.
من تو روند زایمان دچار فیستول رکتوواژینال شدم.بعد از شاکیت از پزشک و ماما به میزان ۶۰ درصد قصور پزشکی حکم صادر شد.میخواستم بپرسم چه میزان دیه بهم تعلق میگیره.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام
میزان نقص عضو و از کار افتادگی از هر نوع که باشد (کلی یا جزئی / موقت یا دائم ) توسط پزشکی قانونی تعیین می شود. این امر آنقدر حساس و دقیق است که کمتر کسی بدون داشتن تخصص لازم، قادر به تخمین دقیق از کار افتادگی است.

گرچه ممکن است از کار افتادگی و نقص عضو به گونه ای باشد که بتوان بر اساس قانون مجازات اسلامی و جداول ساده شده مربوطه، حدود ازکار افتادگی و دیه متعلق به آن را مشخص کرد ولی باز هم نا دقیق است.

برای اطلاع شما باید عرض کنم که تنها مرجع قانونی و ذیصلاح تعیین میزان از کار افتادگی، پزشکی قانونی است. این سازمان یکی از نهادهایی است که شدیدا تحت نظارت و کنترل مقامات قانونی است و کمتر موردی پیش می آید که به رای پزشکی قانونی اعتراض شود.

در هر صورت وقتی شما در اثر قصور و اشتباه کادر پزشکی شده اید، می بایست از کادر پزشکی شکایت کنید. ممکن است در مرحله اول به بخش رسیدگی به شکایت سازمان نظام پزشکی یا بیمارستان مربوطه شکایت کنید.

بسته به پذیرش یا رد موضوع شکایت، ممکن است نیاز باشد به دادگاه مراجعه کنید و دادخواست خود را ارائه دهید.

در صورتی که بیمه مسولیت حرفه ای کادر پزشکی موجود باشد و سقف تعهدات بیمه گر، غرامت شما را پوشش دهد، از محل این بیمه نامه غرامت پرداخت می گردد و در غیر این صورت کادر پزشکی شخصا ملزم به جبران غرامت خواهند بود.

خواهشمند است توضیحات بیشتری ارائه دهید تا راهنمایی بهتری صورت گیرد:
1. چه کسی میزان قصور کادر پزشکی را 60% تشخیص داده است؟ پزشک معتمد بیمه گر یا بیمارستان؟ یا پزشکی قانونی؟

2. 40 % باقی قصور بر عهده چه کسی است؟ شخص زیاندیده یا عوامل دیگر؟

3. در زمان حادثه، بیمارستان، کادر پزشکی دارای بیمه نامه مسولیت حرفه ای بوده است؟ نزد کدام شرکت بیمه؟ با چه میزان تعهدات؟