در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام

سلام. آیا قراردادهای کم قیمت مانند 10 هزار تومان نیز شامل مفاصا حساب بیمه می باشد ؟ آیا معافیتی برای مفاصا حساب بیمه برای قراردادهای با قیمت پایین وجود دارد ؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت موضوع قرارداد بعنوان اجرا کلیه قراردادها مطابق ماده 38 تامین اجتماعی مشمول بیمه و اخذ مفاصا حساب میگردد مگر قراردادهای صرفا خرید و یا فروش کالا و اجناس