در مفاصا حساب بیمه توسط
مراحل گرفتن مفاسا حساب در شرکت های پیمانکاری از تامین اجتماعی چگونه است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام ابتدا بابت پيمانكار يك نامه از كارفرما به عنوان نامه پايان كار بگيرد كه در آن مواردي مثل شروع و پايان مدت قرارداد - مبلغ ناخالص قرارداد - درصد مكانيكي و دستي بودن كار - و اينكه تهيه چه مواردي بر عهده پيمانكار و چه مواردي بر عهده كارفرما بوده مشخص می‌نماید.

اين نامه كارفرما خطاب به تامين اجتماعي می‌زد و در خواست مفاصا با آن شماره قرارداد منعقده با شما می‌کند

مرحله دوم شما نامه كارفرما براي واحد درامد تامين اجتماعي می‌برید و مسئول پرونده پيمان شما با توجه به اطلاعات نامه پايان كار كارفرما براي درصد مكانيكي كار شما 7/6% محاسبه و براي درصد دستي شما 16/7% محاسبه و 1/9 درصد مبلغ مفاصا حسابتان حق بيمه بيكاري براي شما محاسبه می‌کند و جمع اين سه مورد می‌شود مبلغ مفاصا حساب شما
كه هر چه تاكنون بيمه پيمان ماهيانه پرداخت نموده‌اید از مبلغ محاسبه شده كسر می‌کند و زمانيكه شما بقيه مبلغ پرداخت نمايد می‌توانید مفاصا حساب بگيرد

نکته : هر چه درصد كار مكانيكي براي شما كارفرما بيشتر بزند براي شما بهتر است چون 7/6% محاسبه می‌گردد.