در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
اینجانب مدت 20 سال حق بیمه پرداخت کرده ام لیکن مدت 10 روز از کل 20 سال کمتر پرداخت شده . می خواهم بدانم آیا حق بیمه بازنشستگی بطور کامل شامل حال من میشود یا نه ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام خیر حقوق کامل به شما تعلق نمی گیرد ولی با توجه به بازنشستگی با 20 سال سابقه شما مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می شوید

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی