در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
باسلام
کارگری با هفت سال بیمه عادی و 16 سال سابقه با بیمه کارهای سخت و زیان آورو 45 سال سن می باشم،شرایط بازنشستگی به چه صورت می باشد.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در حال حاضر امکان بازنشستگی شما وجود ندارد باید حتما20 سال سابقه سخت و زیان اور داشته باشید تا بتوانید در یامانه سخت وزیان اور نام نویسی و متعاقب ان درخواست بازنشستگی ارایه نمایید