در بازنشستگی و مستمری توسط
مدت زمان بازنشستگی کارگر مرغداری چقدر است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بازنشستگی در تامین اجتماعی بسته به مقدار سابقه و سن و جنسیت متفاوت می باشد برای مثال برای مردان با  30 سال سابقه بیمه می توانند در 50 سالگی درخواست بازنشتسگی دهند

البته در صورتی که شغل شما جزو مشاغل سحت و زیان آور محسوب شود:

  • وقتی بیمه شده مدت حداقل ۲۰ سال متوالی و یا ۲۵ سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد می تواند بدون توجه به شرط سنی درخواست بازنشستگی نماید.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی