در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
آیا به درخواست شرکت بیمه، کروکی ترسیم می‌گردد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

اگر نحوه وقوع حادثه به‌گونه‌ای باشد که به تشخیص کارشناس شرکت بیمه، ارائه کروکی لازم باشد، شرکت بیمه می‌بایست با ارسال نامه رسمی، از یگان راهور ناجا در حوزه استحفاظی محل وقوع تصادف بخواهد که نسبت به ترسیم و تحویل کروکی اقدام نمایند.

در این صورت، افسر راهور ناجا، بنا به تقاضای رسمی شرکت بیمه، اقدام به ترسیم کروکی سازشی نموده یا در جواب نامه، با استناد به ماده 40 قانون بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه مصوب 20/02/1395 (تصادفات بدون کروکی) ضمن تأیید وقوع حادثه، عدم نیاز به کروکی را ذکر می‌نماید.