در دیه و بیمه خودرو توسط
ماشین 206 دچار حادثه شد و ما مقصر بودیم ماشینه مقابل هم بدون هیچ خسارتی رفت و ما فکر کردیم دیگه چون بیمه بدنه داریم کروکی نمی خواد الان که به اداره خسارت مراجعه کردیم خسارت وارده ۲ملیون تومان براورد شده ولی گفته است تا کروکی نیارید مبلغ خیلی کمی به شما داده می شود آیا راه حل دیگری هم دارد و دفعه اولی هست که از بیمه استفاده می کنیم به پاسگاه اون منطقه هم مراجعه کردیم ولی گفت همون روز باید مراجعه می کردید نه الان ؟
1 پاسخ
توسط
با عنایت به میزان خسارت ارائه کروکی الزامیست شاید با مراجعه به مراجع قضایی بتوانید دستور ترسیم کروکی دریافت نمایید