در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
راه‌هاي تشخيص اصيل بودن يك كروكي؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
يك كروكي از لحاظ ظاهري يك كاغذ گلاسه نازك به رنگ نخودي و يا سفيد مايل به آبي رنگ خواهد بود كه ممكن است بعلت سرقت يا موارد ديگر اقدام به جعل اسناد يا صحنه‌سازي نموده باشند كه در اين صورت مي‌توان طي ارسال يك نامه رسمي به معاونت راهور استان در خواست تاييد اصالت كروكي را نمود.

از طرفي طبق مواد فوق الذكر از مورخ 20/02/1395 نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران با تصويب قانون بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه موظف شده‌اند، دسترسي به بانك اطلاعات خود از جمله سوابق و ريز مشخصات وسايل نقليه موتوري زميني، نوع و نام دارنده گواهينامه و همچنين سوابق تخلفات و تصادفات رانندگي را از طريق بيمه مركزي براي شركت‌هاي  بيمه‌گر را فراهم نمايند و اين موضوع بدين معني خواهد بود كه شركت‌هاي بيمه كافي است از طريق واحد انفورماتيك خود نرم افزار مربوطه را طراحي نموده و با دسترسي به آن بانك اطلاعات بدون نياز به مراجعه حضور به راهور استان يا ارسال نامه با درج شماره سري و سريال هر نوع كروكي، شماره گواهينامه و يا شماره پلاك خودرو در كوتاه‌ترين زمان ممكن استعلامات لازم را اخذ نمايند.