در دیه و بیمه خودرو توسط
تا چه مبلغی براي پرداخت خسارت در  بیمه بدنه نیاز به کروکی پلیس راه نيست
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

با توچه به اینکه خسارت به چه صورت اتفاق بیافتد بستگی دارد

اولا در تصادفات اگر مقصر باشید چون باید از بیمه شخص ثالث شما استفاده شود عملا دیگر نیاز به سقف نیست چرا که کارشناس خسارت همان موقع خسارت وارده به شما را تعیین می کند.

در صرتی که زیاندیده نداشته باشید هم باید گزارش پلیس مبنی بر وقوع حادثه و ثبت قسمتهای آسیب دیده