در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
کروکی غیرسازشی، با کروکی سازشی، چه تفاوتی دارد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

بهترین پاسخ
چنان‌چه نوع حادثه به‌گونه‌ای باشد که بر اثر شدت آسیب‌های وارده به خودرو زیان‌دیده، میزان خسارت بیش از سقف تعهد مالي بیمه‌نامه مقصر باشد و یا حادثه دارای مجروح یا متوفی باشد، در آن صورت، کروکی بصورت غیرسازشی ترسیم می‌گردد.

کروکی سازشی، دارای یک صفحه است و تمام مشخصات مقصر و زیان‌دیده و شرح حادثه، در همین صفحه نوشته می‌شود. کروکی غیرسازشی، دارای دو صفحه (پشت و رو) می‌باشد كه در صفحه نخست، مشخصات کامل رانندگان مقصر و زیان‌دیده، حالت خودروها یا عابران پیاده و نحوه وقوع تصادف ترسیم می‌گردد و در صفحه بعدی، مشخصات افسر راهور ناجا، جزئیات کامل حادثه و شرح علل وقوع تصادف و علت تامه وقوع حادثه، نوشته می‌شود.