در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
چه تصادفاتی نیاز به ترسیم کروکی دارد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)

(ماده 14 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب 08/12/1389 و ابلاغیه سال [1]1390)

1- تعداد زیان‌دیده‌ها، بیش از یک خودرو باشد.

2- به تشخیص عوامل راهور ناجا، ترسیم کروکی، ضروری باشد.

3- زیان‌دیده و مقصر، در شهرهای مختلف سکونت داشته باشند.

4- حادثه، مجروح یا فوتی داشته باشد.

5- خسارت‌های وارده به مجموعه خودروها، از سقف تعهدات بیمه‌نامه شخص ثالث اتومبیل مقصر حادثه بیشتر باشد.

6- هر یک از طرفین بخواهند اقدامات قضایی (ارائه دادخواست تأمین دلیل برای دریافت افت قیمت خودرو، دریافت خسارت مازاد بر تعهدات بیمه‌نامه، هزینه خواب خودرو، و...) انجام دهند.

7- بصورت كلي، تمامي حوادثي كه مشمول ماده 40 قانون بيمه اجباري خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشي از وسايل نقليه مصوب 20/02/1395 نباشند، صراحتاً مي‌بايست كروكي ترسيم شود.