در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام ایا نقاش اتومبیل سخی کار بهش تعلق میگیردو منی که جانباز اعصاب روان هستم تاثیری دارد ممنونم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام اگر به صورت خویش فرمایی بیمه خود را پرداخت می نمایید خیر جزو مشاغل سخت محسوب نمی شود ولی اگر برای فردی کار می کنید که از طریق کارفرما بیمه ارسال می شود برای بررسی شغل خود در زمینه سختی کار باید به اداره کار مراجعه نمایید

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟

شرایط بازنشستگی