در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجاب به مدت 15 سال در شرکت ایرانخودرو و خط تولید مشغول به کار بودم که بعد از 15 سال به علت عدم نیاز قراردادمون امضا نشد و از شرکت اومدیم بیرون در این مدت 15 سال سختی کار داشتیم

حالا میخوام ببینم چطور و از چه طریقی امکان داره که این سختی کار 15 ساله رو پیگیری کنم که بیاد روی سابقه بیمه ای که دارم

در ضمن در حال حاظر بیمه اختیاری رو اقدام کردم و دارم استفاده میکنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

اگر در لیست ارسالی شما به تامین اجتماعی عنوان شغلی شما جزء مشاغل سخت و زیان آور اعلام شده است باید در سایت مشاغل سخت و زیان آور ثبت نام کنید و کد رهگیری دریافت کنید. جواب آن با کد رهگیری در سایت قابل مشاهده است . در صورتیکه جواب منفی بود نیز امکان اعتراض وجود دارد . در ضمن این سابقه در هنگام بازنشستگی بدردتان می خورد نه اینکه همین الان ضربدر 1/5 شود .

با تشکر