در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام آیا تامین اجتماعی می تواند به مطب پزشکی که دو عدد منشی دارد و هیچکدام از منشی ها علاقه ای به بیمه شدن ندارند را به اجبار مکلف به ایجاد پرونده و کد کارگاهی و بیمه نمودن منشی ها کند ؟؟ اساسا اگر کارگاهی با رضایت کارمندان و کارگران آن بیمه نباشند...قانون حق دخالت دارد یا نه ؟؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام هر گونه توافق  کارگر و کارفرما کمتر از مزایا قانون کار ملغی می باشد

ماده ۱۴۸  قانون کار

کارفرمایان کارگاه های مشمول این قانون مکلفند بر اساس قانون تامین اجتماعی ، نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند

ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی

کارفرما مکلف است حق بیمه مربوط به هر ماه‌را حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان بپردازد. همچنین‌صورت مزد یا حقوق بیمه‌ شدگان را به ترتیبی که در آئین‌نامه طرز تنظیم و ارسال صورت مزد که به تصویب شورای عالی سازمان‌خواهد رسید به سازمان تسلیم نماید. سازمان حداکثر ظرف شش‌ماه از تاریخ دریافت صورت مزد اسناد و مدارک کارفرما را موردرسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف یا مغایرت‌به شرح ماده ۱۰۰ این قانون اقدام و مابه‌التفاوت را وصول‌می‌نماید. هر گاه کارفرما از ارائه اسناد و مدارک امتناع کندسازمان مابه‌التفاوت حق بیمه را راساً تعیین و مطالبه و وصول خواهد کرد

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار