در سازمان تامین اجتماعی توسط
سلام - اینجانب  حمید به نبوی مدیر عامل و عضو هئیت مدیره شرکت ساختمانی در بندر عباس بوده به مدت 23 سال با تحصیلات کارشناسی --بازرس ضمن مراجعه به دفتر این شرکت و پرشش از اینجانب و کارمندان نسبت به یادداشت اسم اینجانب در گزارش بازرسی سال 92 به عنوان مدیر عامل و کارشناس اقدام نموده است و اینجانب هم تائید نموده ام و اسامی کارمندان هم یادداشت نموده است حسب قانون (ماده 39 ) اینجانب لیست بیمه پرسنل را به تامین اجتماعی ارسال می نموده ام ولی لیست بیمه خودم را از طریق کد دفتری حسب قانون ارسال ننموده ام و تمایلی هم به ایجاد قرارداد بر اساس ماده 9 فصل مشترک با تامین اجتماعی نداشته ام -- بازرس بدون بازرسی اقماری و بدون احراز هویت ایجاد دستمزد با حداقل سال 92 و 93 برای بنده ایجاد نمو.ده است وحتی کتبا هم به اطلاح اینجانب نرسانده و پرونده شرکت را هم مطالعه ننموده در صورتی اخرین لیست بیمه اینجانب در سال 92 بالغ بر 33/900/000 ریال بوده که بازرس  جهت ایجاد دستمزدرعایت ماده 40 و ائین نامه اجرائی ماده 40 و همچنین پرسش وپاسخ را ننموده است( ایجاد دستمزد تلفیقی از گزارش بازرسی و اخرین لیست ارسال کار فرما می باشد )
با توجه به اعتراض اینجانب به گزارش بازرسی - بازرس بناچار در سال 94 اعلام داشته که حمید به نبوی ( اینجانب ) در سال 92کارفرما بوده و کارمند نبوده است و عملا گزارش بازرسی سال 92 را کم لن یکن اعلام داشته است
با توجه به مکاتبات متعدد درسال 93 و 94 اینجانب مبنی بر اصلاح یا حذف سنوات و متعاقب آن ارسال پرونده از بندرعباس به تهران در سه مرحله و مکاتبات متعدد اینجانب با واحد درآمد آقای غریب متاسفانه کارشناس مربوط اعلام می دارد که گزارش بازرسی در سال 92 بدلیل اینکه بازرس ضابط دادگستری می باشد قابل اصلاح یا حذف سنوات توسط بازرس متصور نمی باشد خواهشمند است مرحمت فر مائید اینجانب را ارشا د فر مائید --- با سپاس حمید به نبوی
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه مکاتبات شما باآقای قریب به نتیجه نرسیده میتوانید از طریق همین سایت با مدیر سایت نسبت به انتخاب یک کارشناس جهت مطالعه پرونده در دیوان عدالت اقامه دعوی نمایید وبیش از این وقت خود را صرف نامه نگاری نکنید