در سازمان تامین اجتماعی توسط
با سلام
اگر در شرکتی که شامل ۷۵ کارگر میباشد و تعداد ۱۲ کارگر جدید نیز به آنها اضافه نموده و این ۱۲ نفر را بیمه نکرده باشد و بازرسی هم از کارگاه انجام نشود  باید چه کاری انجام داد به صورت ناشناس که مسئولین شرکت با این نیرویی که این وضعیت را اعلام داشته بد نشوند
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
با مراجعه به بیمه تامین اجتماعی درخواست بازرسی می دهند. البته مشخصات فرد درخواست کننده که باید یکی از کارکنان باشد را یادداشت می کنند.
بهتر در زمانی که بازرس به شرکت مراجعه می کند خودتان را به بازرس معرفی کنید
در هر صورت کارفرما برای شما مشکل ایجاد می کند
بهترین کار درخواست مستقیم این موضوع از کارفرما می باشد
طبق قانون بیمه تامین اجتماعی جز حقوق و مزایایی کاریشما می باشد. کارفرما موظف است در صورت بکاری گیری فرد حتی بدون قرارداد کاری و از روز اول ليست تانین اجتماعي رد کن
هر ماه که برای شما لیست رد نشود شما یک ماه کمتر حقوق می گیرید و باید یک ماه از جیبتان حق بیمه پرداخت کنید
کارفرما دویست هزار تومن سود می کند و شا. میلیون تومان ضرر