در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
مصدع اوقات شدم
بازرس بیمه اومده و 4 نفر کارگر افغانی منو تو گزارش بازرسیش ثبت کرده.و براشون حق بیمه رو مقطوع علامت زده.
به نظر شما چه حکمی در انتظار ماست؟
امکانش هست راهنمایی کنید که با چه راهی وارد بشم که کمترین ضرر متوجهم بشه که جریمه ام نکنند؟
میتونم بگم داشتم کارگاه رو تعمیرات ساختمونی میکردم و این 4نفر کارگرای ساختمونی بودن؟؟
بسیاربسیار سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام از لحاظ تامین اجتماعی این ها کارگر شما می باشند و شما باید حق بیمه آن ها را به سازمان پرداخت می کردید ولی از نظر اداره کار استخدام افراد فاقد برگه اقامت جرم است و باید جریمه ان را به اداره کار پرداختم نمایید