در بیمه بیکاری توسط
ایاطبق رای اداره کارمبنی بربیمه نمودن من بمدت چهارسال ونیم ازسوی كارفرما اماکارفرماباتوجه به اانحلال موسسه هیچ مالی هم ندارد جهت اجرای حکم اینک بدون واریزی بیمه من ازسوی کارفرمابیمه بیکاری بمنطعلق میگیردایامیتوانم درخواست بیمه بیکاری کنم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی در ابتدا از اداره کار مربوطه حکم و اجرائیه بیمه را اخذ نموده و به سازمان تامین اجتماعی شعبه مربوطه ارائه نمائید و شعبه مربوطه پس از اعلامیه بدهی به کارفرما و واریز حق بیمه شما ، نسبت به پرداخت مقرری بیمه بیکاری شما اقدام خواهد نمود.