در مفاصا حساب بیمه توسط
باسلام - احتراما به اطلاع می رساند مایک قرار خرید با یک سازمان دولتی بستیم . و تجهیزات فروختیم که نصب نداشت .ولی بیمه برای شرکت برگ واریز بیمه فرستاده . که ماده 38 نباید بیمه پرداخت کنیم . لطفا راهنمائی فرمائید باتشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

اگه قرارداد صرفا فروش بوده پس سازمان دولتی نمی بایست از شما مفاصا بخواد و نباید شمارو به بیمه معرفی کند

ولی چون بدهی بیمه براتون اومده پس حتما کارفرما شمارو به بیمه معرفی کرده و کدکارگاهی و ردیف پیمان اخذ شده که بدهی صادر شده است

ممکن است به علت عدم مراجعه  شما پرونده محاسبات مکانیزه شده باشد