در مفاصا حساب بیمه توسط (400 امتیاز)

باسلام;
در حال انعقاد قرارداد (ساخت,فروش,حمل و نصب قفسه فلزی) برای یک دانشگاه هستیم
این محصول در کارخانه این شرکت تولید و توسط نفرات این شرکت نصب میگردد (که همگی بیمه ت.اجتماعی میباشند)
با این توضیحات چطور میبایست قرارداد تنظیم گردد که مفاصا تامین اجتماعی تنها به مبلغ نصب لحاظ گردد.
این پروژه شامل:

  1.  فروش جنس (قیمت اصلی)
  2.  نصب (معادل 1% کل پروژه)
  3.  حمل رایگان

آیا با تقسیم قرارداد به دو بخش (ساخت و فروش و ذکر شماره کارگاه) و (نصب) مفاصا تنها به نصب لحاظ میگردد؟

باتشکر

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

برای جلوگیری از هرگونه پرداخت غیر واقعی و غیرقانونی حتما قرارداد ساخت و تولید جدا از بخش نصب باشد. چون سازمان تامین اجتماعی و شعبات بیمه حتی بخاطر یک کلمه دز قرارداد براحتی از واقعیت چشم پوشی میکنند و به قرارداد ساخت و اجرا ضریب مشابه میزنند و دردسر ایجاد میکنند.

نکنته مهم بعدی وضعیت حمل تجهیزات هستش که حتما باید در قرارداد براش مبلغ مشخص بشه و تفکیک شده باشد.ضمن آنکه مصب هم باید قیمت مشخص و مقطوع داشته باشد و درصد از مبلغ ساخت و اجرا نباشد.

چون نصب خارج از کارگاه انجام میشود ضریب میخورد.