در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام

دریافتی هایی به حساب رسمی شرکت توسط مشتری واریز می شود که بابت آنها قراداد نداریم ولی فاکتور صادر می شود. در واقع قراداد نداریم و پرداخت ها رسمی می باشد. مشتری هم افراد حقیقی و حقوقی می باشند.

آیا نیاز به اعلام این هزینه ها به صورت سالانه به سازمان تامین اجتماعی برای دریافت مفاصا حساب بیمه می باشد ؟
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

یکی از اصلی ترین شروط برای گرفتن مفاصا حساب بیمه داشتن قرارداد می باشد.. و خود بیمه معمولا کارای فاکتوری رو قبول نمیکنه.

طبق ماده 38 سازمان تامین اجتماعی کارفرما مسئول معرفی شما به بیمه برای گرفتن مفاصا حساب بیمه هسش و خودتون نمیتونید اینکارو بکنید چون دردسر میشه.

فاکتور به چه عنوانی صادر می شود؟ منظورم اینه که توی فاکتور چی قید میشه؟؟اگه "سهم فروش بیمه" و یا کلمات مشابه که مربوط به فروش باشه رد کنید که دیگه میشه فروش و معاف از حق بیمه و ...