در مفاصا حساب بیمه توسط (400 امتیاز)

باسلام و احترام؛

عطف به سوال پرسیده شده در همین سایت به این آدرس ، خواهشمند است راهنمایی بفرمائید.

در صورتیکه کارفرما تاکید داشته باشید که میبایست قرارداد ساخت، تولید، نصب و حمل یک پروژه همگی در یک قرارداد ذکر شود به نحوی که:

  1.  فروش و تولید جنس (قیمت اصلی)
  2.  نصب (معادل 1% کل پروژه)
  3.  حمل رایگان

با این توضیح که کلیه مراحل ساخت و تولید در کارخانه این شرکت (که تمامی کارکنان بیمه هستند) و نصب در محل کارفرما و توسط پرسنل بیمه شده این شرکت انجام میشود؛

به چه شکلی میتوان این قرارداد را تنظیم نمود تا مفاصا تامین اجتماعی برای این تولیدکننده تنها به نصب و حمل تعلق گیرد؟

آیا ذکر شماره بیمه کارگاه در قرارداد کفایت میکند؟

خواهشمند است برای تنظیم قرارداد راهنمائی بفرمائید.

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

اگه هرسه موضوع یک قرارداد باشد

1- باید قیمت تولید و نصب و حمل  تفکیکی و جدا از هم حتی تو موضوع قرارداد ذکر بشند

2-ذکر شماره کارگاه کفایت نمی کند

3-نحوه انجام کار تولید در محل کارگاه تولیدی که مجوز فعالیت از وزارت صنایع یا هرجای دیگری دارد و توسط پرسنل ثابت هم باید در قرارداد هم در نامه معرفی جهت اخذ مفاصا حساب بیمه قید شود

4-لیست بیمه پرسنل شاغلردر محل کارگاه و در محل نصب باید به تایید کارفرما برسند

5-مبلغ حمل باید کاملا مشخص و تفکیک شده باشد و عنوان شود مسئولیت آن با پیمانکار است و یا کارفرما حمل رایگان یعنی چی؟؟؟یعنی پیمانکار مسئول حمل و تحویل می باشد ولی هزینه آن باید کاملا مشخص و در قرارداد ذکر شود.

با رعایت موارد بالا فقط به قسمت نصب ( 100% دستی) ضریب 16.67 و حمل 7.8 تعلق میگیرد که باید در قیمتها پیش بینی شود.