در مفاصا حساب بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر، یه شخص حقیقی از یه شرکت انبوه ساز یه ملکی رو خریده ، این شخص ملک رو به عنوان اورده شخصی برای موسسه اورده ( سال 95 اولین سال تاسیس موسسه بوده و در اولین سند که اورده های شخصی هست ثبت شده) وقتی خریدار حسابرسی شد، این ملک رو مشمول 7.78% بیمه کردن،

و دلیلشون هم این بود که چرا سند نداره.

در قراردادی که قبل از سال 95 شرکت فروشنده با خریدار داشته قید شده که پس از تسویه اقساط ملک ، سند به نام موسسه خریدار ثبت میکنه،

که زمان حسابرسی قبل از تسویه اقساط بود،

بیمه میگه باید مفاصا بیارید.

شرکت فروشنده از انبوه سازان مسکن هست که میگن معافیت داریم .

الان چیکار کنیم ؟ چی بنویسیم برای اعتراض؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

انبوه سازان غیر مسکن مهر فاقد معافیت بیمه ای هستند و حق بیمه را طبق جواز ساخت اخذ شده به سازمان پرداخت می نمایند البته انبوه سازان مسکن مهر هم حق بیمه را به سازمان پرداخت می نمایند لیکن این امر هیچونه ربطی به حق بیمه اخذ شده در حسابرسی ندارد و کلیه دارائیها شرکتهای حقوقی که در سال 95 اضافه گردیده است با ضریب 7.78% مشمول بیمه میباشد و این امر قانونی است.