در مفاصا حساب بیمه توسط
ناشری هنگام حسابرسی  تامین اجتماعی موظف به پرداخت بیمه بر مبنای ۱۶/۶۷ درصد مبالغ فاکتورهای دریافتی از چاپخانه هایی شده که چاپ کتبش از طریق آنها انجام میشده،قراردادی هم منعقد نشده ،و صرفا بر اساس آن اد کتابهای چاپ شده بر اساس هر فاکتور تسویه وجوه انجام شده،و یک ایراد هم که گرفته شده عدم .جود فرمت استاندارد  فاکتور فروشهای چاپخانه است که اصولا این موضوع ربطی به ناشر ندارد،هیت بدوی هم لایحه دفاعیه را نپذیرفته،چه باید کرد
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام
 مطابق ماده 38 تامین اجتماعی کلیه قراردادهای منعقد مشمول اخذ مفاصا حساب میباشند مگر صرفا خرید یا فروش باشد
با توجه به نوع خدماتی که دریافت نموده اید(چاپ کتاب) این نوع معاملات نیز مشمول ماده 38 بود اما محاسبه ضریب از سوی شعبه باید اصلاح و تعدیل گردد