در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.باتشکراززحماتی که درنشرمطالب مفیدمی کشید.درزمینه بیمه عمروپس انداز آیا بیمه ای هست که سرپرست خانوارعضوشودوبقیه افرادتحت تکلف هم ازمزایایی مثل نقص عضو یاحادثه یابیماریهای اصلی بتواننداستفاده کنند.سپاسگذارم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
آقا یا خانم محمدپور سلام،وقت بخیر.

بیمه پاسارگاد بیمه نامه خانواده  را تا سال گذشته به هموطنان ارایه میداد و بدلیل بروز پاره ای مشکلات نرم افزاری فعلا قابل صدور نیست.

در حال حاضر فقط بیمه کارآفرین بیمه عمر  مشترک را که فقط بین ۲ نفر از اعضای خانواده می تواند باشد داراست،که آن هم شرایط خاص خود را دارد و تمام پوششهای بیمه ای نفر اول به نفر دوم تعلق نمیگیرد.

بهترین بیبمه نامه در حال حاضر،بیمه انفرادی بوده که قابل دسترسی به سهولت برای کلیه هموطنان می باشد

در حال حاضر،از نظر پوششی و آپشن بیمه ای،بیمه پاسارگاد،بهترین ها را به بیمه شدگان خود ارایه میدهد و جدیدا بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بیمه پاسارگاد را برای چهارمین سال متوالی در رتبه یک شرکت های بیمه ای در ایران از نظر توانگری مالی قرار داده و اعلام نموده است.

پوشش های مانند: آتش سوزی منزل مسکونی،نقص عضو حادثه،هزینه های پزشکی در اثر حادثه،غرامت معافیت از پرداخت حق بیمه،بیمه درمان تکمیلی،فقط به بیمه های انفرادی تعلق می گیرد.

پس بنابراین در صورت تمایل به پرداخت همان میزان حق،بیمه بهتر است و پیشنهاد میشود که افراد آن بیمه نامه را بصورت انفرادی خریداری نمایند.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.