در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
با سلام
اینجانب مسئول بیمه ای یکی از شرکتهای خدماتی هستم. اخیرا" جهت پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری کارکنان مجموعه ای ( غیر از شرکت متبوع) ، بعنوان مجری قرارداد وارد مذاکره با یکی از شرکتهای بیمه ای شده ایم ، بعبارتی بیمه گذار قرارداد این شرکت تلقی و کارکنان آن مجموعه بیمه شدگان محسوب می شوند. شرکت بیمه ای مذکور شرطی در قرارداد گنجانده که بموجب آن ، شرکت متبوع ،(هرچند بیمه گذار است ) ، لیکن حق استفاده از مزایای بیمه نامه نظیر بازخرید ، وام و ... را نداشته باشد.
سوال : آیا این شرط ، با توجه به قوانین و مقررات بیمه ای ، صحیح است و خللی به قرارداد وارد می سازد یا خیر ؟
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.
شرط اصلی استفاده از مزایای مالی بیمه نامه برای شرکتها و یا سازمانها،مشارکت آن شرکت یا سازمان در پرداخت حق بیمه پرسنل می باشد.
بفرض مثال،اگر شرکت در پرداخت حق بیمه بمیزان ۵۰٪ مشارکت نماید،به همان میزان در ارزش بازخرید و وام بیمه نامه ( و بطور ملی مزایای مالی بیمه نامه ) سهیم خواهد شد.
ضمنا چون حق بیمه بصورت مشارکتی پرداخت خواهد شد،شرکتی که قرارداد را با بیمه منعقد نموده،فقط حق پرداخت ننمودن حق بیمه را داشته و باید آن را بصورت کتبی به شرکت بیمه اعلام نموده و بدون اجازه بیمه شده،حق فسخ و یا بازخرید بیمه نامه را نخواهد داشت.
بنابراین در صورتیکه در بجز موارد یاد شده در قرارداد موردی قید شده باشد،رسمیت نداشه و شما میتوانید از قبول آن امتناع نمایید.
در صورتیکه تمایل به مشاوره بیشتر و یاذعقد قرارداد را داشته باشید،بنده باذکمال میل در خدمت شما خواهم بود.