در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.

کارشناس بیمه می گوید پولی که به بیمه عمر می دهید دوبار سود می گیرد هم سود فنی و هم سود مشارکت در منافع، کدام بانک را می شناسید که روی یک پول دو بار سود بدهد؟آیا او راست می گوید؟
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام و ارادت

دوست عزیز سود بیمه عمر تجمیلي از سود قطعی ،سود تقریبی و سود مشارکت میباشد .

و سوال شما در رابطه با بانک

در بانک شما سپرده گذاری میکنید و يك قراداد با یک سود مشخص  و ثابت دریافت میکنید  . اما در بیمه عمر شما سرمایه گذاری میکنید .در سرمایه گذاری بیمه عمر ،بیمه مرکزی در قرارداد سود قطعی را اعلام و تضمین  میکنند .شرکت بیمه گر سود تقریبی که سالهای قبل پرداخت کرده به اضافه سود مشارکت  در منافع که پایان هرسال محاسبه ميشود ،تجمیل این سه سود واریز به صندوق اندوخته شما میگردد و مکتوب به بیمه گذاران  اعلام میگردد حتی بیمه گذاران میتوانند هر ساله میتوانند  وارد حساب صندوق خود شوند  و وضعیت موجود صندوق خودرا بررسی کنید . برای همین توصیه میشود در کنار پس اندازها و سرمایه گذاری ها همه افراد باید یک بیمه عمر داشته باشند .بیمه عمر هیچ جایگزینی ندارد .موفق باشید .مریم ارفعی