در بازنشستگی و مستمری توسط
برای درخواست مستمری بازنشستگی ، چه شرایطی لازم است؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

 تبصره ٤ ماده ٧٦ قانون تامین اجتماعی : دارا بودن ٤٢ سال سن و ٢٠ سال سابقه اشتغال و پرداخت حق بیمه برای زنان کارگر مشمول قانون کار.
- تبصره ٣  : داشتن ٣٥ سال سابقه مفید بدون شرط سنی برای مردان و زنان
- تبصره ٢ ماده ٧٦ قانون تامین اجتماعی : داشتن ٢٠ سال سابقه متوالی یا ٢٥ سال سابقه متناوب در کارهای سخت و زیان-آور بدون شرط سنی
- داشتن شرایط مقرر در ماده ٧٦ قانون وتبصره های آن
- ماده ٧٦  تامین اجتماعی  : داشتن ٢٠ سال سابقه تمام برای مردان و زنان به ترتیب ٦٠ سال و ٥٥ سال.
- تبصره ١ ماده ٧٦: داشتن ٥٠ سال سن و ٣٠ سال سابقه برای مردان و زنان ٣٠ سال سابقه و ٤٥ سال سن.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی