در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام  اینجانب 59 سال سن و حدود 33سال سابقه کار دارم  ساکن شیراز و اخرین لیست بیمه در بندر لنگه ثبت شده است آیا برای درخواست بازنشستگی باید به بندر لنگه مراجعه کنم یا در شیراز میشود اقدام کرد . آیا موسساتی وجود دارد که به وکالت این کار را پیگیری و انجام دهند.                             با سپاس : علیرضا شابیگی
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

حضور بیمه شده اصلی جهت درخواست برقراری مستمری بازنشستگی در محل بیمه پردازی الزامی می باشد ، امکان سپردن این کار به وکیل نیز با تنظیم وکالتنامه رسمی وجود دارد فقط توجه شود که در متن وکالتنامه عبارت (( درخواست برقراری مستمری بازنشستگی )) قید شده باشد و پس از برقراری مستمری بازنشستگی ، فرد مستمری بگیر می تواند درخواست انتقال پرونده مستمری به شعبه تامین اجتماعی محل سکونت خود را بدهد.