در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام ببخشيد مزاحم شدم يك سوال دارم اگه جوابش رو كامل بديد ممنون ميشم

 من ٤٢سالمه و مرد هستم ١٩سال سابقه بيمه اجبارى دارم ٣سال هم هست چون بيكار شدم بيمه بيكارى اون ١٩سال رو ميگيرم كه اين ما تموم ميشه وسابقم ميشه ٢٢سال حالا اگه ٨سال هم خودم رو چون كار گير نمياد بيمه اختيارى كنم در  ٥٠سالگى با اين شرايط ميشوم ٣٠سال سابقه بازنشست ميشوم يا نه توره خدا جواب ديد ممنون ميشم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود
دوست عزیز برای اطلاع از شرایط بازنشستگی به لینک زیر مراجعه فرمایید
مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی