در بازنشستگی و مستمری توسط
من خاتمی 39 ساله هستم دارای 10 سال و دوماه بیمه اجباری و دو سال و دو ماه بیمه بیکاری میباشم در صورت استفاده از بیمه اختیاری . شرایط بازنشستگی من چگونه است ? آیا باید حتما مجددا بیمه اجباری داشته باشم ? آیا شرایط 20 سال سابقه با 42 سال بمن تعلق میگیرد ?
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام برای بازنشستگی با 42 سال سن باید 20 سال سابقه بیمه اجباری داشته باشد شما در حال حاضر 12 سال و 4 ماه بیمه اجباری دارید (بیمه بیکاری+ بیمه اجباری)