در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام بنده یه خانم هستم.9سال سابقه پرداخت حق بیمه اجباری رادارم.وحدود4سال هم بیمه زنان خانه دارپرداخت میکنم درصورتی که قصداشتغال دریک نمایندگی بیمه رابه عنوان کارمندداشته باشم وان نمایندگی اقدام به پرداخت حق بیمه من به عنوان کارفرمانمایید.شرایط بازنشستگی  بنده بعدپرداخت 20سال حق بیمه چگونه میباشدباتوجه به اینکه درسال بیستم پرداخت حق بیمه 42ساله میباشم.لطفامراراهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
امکان بازنشستگی به شرط اشتغال و بیمه اجباری پرداخت کردن برای زنان وجود دارد در زمان درخواست بعد از حایز شرایط قرار گرفتن معادل بیست روز حقوق به شما محاسبه و حکم صادر میگردد